Un cuplu swingers din România a acceptat să apară necenzurat într-un clip video inedit, cu ocazia lansării celui mai mare site de swinging din România. 

 

Doi tineri căsătoriţi care practică swinging-ul a acceptat provocarea Attraction Club să apară necenzurați într-un clip video inedit, cu ocazia lansării Attraction Online Swingers Club, cel mai mare site de swinging din România, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cristi și Laura sunt un cuplu din București care practică swinging. Cei doi au acceptat să spargă gheața și să fie protagoniștii unui filmuleț de prezentare în care vorbesc deschis despre motivele pentru care au ales să facă swing.

Attraction Online Swingers Club – a fost lansat în varianta Beta în luna iunie și a atras deja numeroşi pasionaţi de swinging din toate zonele ţării. Site-ul pune la dispoziția utilizatorilor un număr mare de funcții și facilitați de ultimă oră prin care cuplurile pot să-și găsească cu ușurință prieteni pentru swing. Înregistrarea pe site este gratuită. Află mai multe de pe B365.ro

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here