Vrei să afli cât mai multe lucruri despre tipul după care suspini? Forma feței lui îți transmite câteva caracteristici comportamentale!

 

Pasul 1: Studiază-i cu atenție forma feței care spune multe despre el ca individ. Pasul 2: Caută pe chipul lui trăsăturile speciale care-l fac să se detașeze din mulțime. Dacă-ți dorești un tip pe care să te poți baza în orice situație atunci alege-l pe cel care are o formă pătrată a feței. Îți dorești un iubit care să te facă să râzi? Fii atentă la tipii care au un buze groase. Dacă pe gustul tău sunt băieți creativi, cu fire artistică atunci îi vei recunoaște după pupilele lor mari.

Forma de pom

Fața acestor persoane e ușor colțuroasă și alungită. Aceste fete și băieți sunt genul de persoane pe care te poți baza oricând. Iar individualitatea fiecărei persoane este extrem de importante.

Forma de jad

În partea de sus lat, în partea de jos îngustă: cei care au fața sub forma unui trapez neregulat au o imaginație bogată și sunt extrem de creativi.

Formă de foc

Persoanele care au chipul în formă de V trăiesc totul la intensitate maximă. Și totodată ei imprimă mediului în care se învârt caracteristicile lor.

Formă de regină

Uneori extrem de romantică, alteori retrasă și rușinoasă. Nu e nicio mirare. Persoanele care au această formă a feței au adesea schimbări de comportament și trec de la o extremă la alta.

Formă de lună

Un chip rotund trădează o persoană care se bucură de toate lucrurile prin care trece. Este o persoană haioasă, cu mult elan, care poate ajunge până la lună fără prea mult efort.

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here