Corpul de control al Ministerului Transporturilor  a făcut un control la TAROM și a descoperit mai multe nereguli grave printre care și faptul că au fost cheltuiți zeci de mii de euro pentru articole pe bloguri care nu au adus niciun beneficiu companiei. Astfel, potrivit unui raport obţinut de Digi24, TAROM a plătit 86.180 euro (69.500 +16.680 euro TVA) pentru promovare pe bloguri, bani care au fost cheltuiți nejustificat.

Toate neregulile au ajuns pe masa procurorilor DNA. Ministerul Transporturilor a făcut mai multe plângeri penale pentru abuz în serviciu. Sunt vizați atât fostul Consiliu de Administrație, cât și foști directori generali.

Update: Iată și câteva dintre blogurile de pe lista plăților efectuate de TAROM: www.razvanpascu.ro, www.adrianciubotaru.ro, www.victorkapra.ro, www.alexandrunegrea.ro, www.alexradescu.ro, www.tedoo.ro. Echipa de control a Ministerului Transporturilor a constatat că au fost încredinţate nouă contracte de promovare a companiei pe bloguri, a căror valoare a fost între 1.200 şi 24.000 de euro.

Distribuie:1261170

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here