Complimentele pe care orice bărbat vrea să le audă

Home > Complimentele pe care orice bărbat vrea să le audă

Complimentele sunt importante pentru bărbaţi aproape la fel de mult ca şi pentru femei. Iar pentru bărbaţii care-şi ridică în slăvi soţiile, însă nu sunt plătiţi cu aceeaşi monedă, lucrurile sunt chiar mai frustrante. Ei ştiu puterea complimentelor şi nu trece nici o zi fără să le spună soţiilor cât de bine o prinde noua coafură, cât de bine îi vine rochia şi cât de amuzantă este, iar faptul că nu sunt la rândul lor gratulaţi au impresia că primesc mai puţină dragoste decât oferă. Şi cum acesta este un subiect sensibil pentru bărbaţi, iată complimentele după care tânjeşte fiecare reprezentant al sexului tare:

Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine

Bărbaţii pun accent pe glume şi ironii şi vor ca partenerele lor să le aprecieze pe simţul umorului. Afirmaţia „Nimeni nu mă face să râd aşa ca tine” este mult bună decât un simplu: „Ce amuzant eşti” pentru că îi comunici că este cea mai glumeaţă persoană, ceea ce înseamnă un plus imens pentru ego-ul său. 

Oferi cele mai bune sfaturi

Nu doar că bărbaţilor le place să li se ceară ajutorul când este vorba de rezolvat probleme, însă vor ca iubitele/partenerele lor să-i asculte cu atenţie (şi să aprecieze) ceea ce ei au de spus.

Eşti atât de mare

Este un lucru evident, nu? Chiar şi când sunt suficient de bine dotaţi, o mulţime de bărbaţi nu sunt siguri cum stau în comparaţie cu alţi bărbaţi, legat de bărbaţia lor, aşa că vor să audă de la partenera că este impresionată. Dacă eşti cum un bărbat de ceva vreme îi poţi spune „Sincer, nu sunt sigură dacă mă voi obişnui vreodată cu mărimea ta impresionantă”.

Braţele tale sunt atât de sexy

Dacă iubitul tău petrece o mulţime de timp la sala de forţă, vrea ca munca lui să primească recunoaştere. Încearcă să-i complimentezi tricepşii – vei avea mai mult succes decât dacă îi vorbeşti despre bicepşi.

Fundul tău arată extraordinar în acei jeansi

Bărbaţii nu sunt obişnuiţi să fie priviţi astfel – însă va fi înnebunit de faptul că tu îl vezi ca pe un obiect sexual.

Mă înfierbânţi

Aproape orice spui în timpul sexului sau al preludiului, prin care îi comunici că face ceea ce trebuie, primeşte 100 de puncte din partea lui. 

Eşti atât de bun la…

Chiar dacă este la fel de bun în bucătărie precum Jamie Oliver, iubitul tău vrea să ştie că tu eşti conştientă de extraordinarele lui abilităţi culinare. Fă-i complimente de fiecare dată când are un moment bun, indiferent că este vorba să cânte la chitară, a marcat un gol la meciul de fotbal la care a fost cu băieţii sau a gătit o cină minunată. 

Mă simt în siguranţă atunci când sunt cu tine

Indiferent de cât de independentă eşti, partenerul tău vrea să ştie că te simţi protejată în prezenţa lui (chiar şi dacă tu eşti cea care omoară păianjenul când sunteţi împreună şi nu el).

sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here