2015 aduce concerte-eveniment în România. Mari artişti internaţionali ca Andre Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony sau trupa One Republic vor urca pe scenele din Capitală. Ei au pregătit show-uri impresionante, hit-uri care le-au adus vânzări de milioane şi o atmosferă incendiară.

Robbie Williams vine în premieră în România. Artistul britanic va susţine un concert pe 17 iunie, la Bucureşti. Managerii lui au solicitat în mod special ca spectacolul să aibă loc la Piaţa Constituţiei, dar biletele nu au fost puse deocamdată puse în vânzare.

Surpriza anului este însă pregătită de André Rieu. Şi el vine pentru prima dată în România, dar va susţine nu mai puţin de cinci concerte în Piaţa Constituţiei. Românii au epuizat peste 30.000 bilete în doar 15 ore. Primul spectacol va avea loc pe 6 iunie, iar celelalte patru, între 11 şi 14 iunie. Olandezul a promis că va include în spectacol şi piese româneşti şi va cânta la vioara lui ce datează din 1667.

Marc Anthony şi-a anunţat şi el spectacolul la Sala Palatului, pe 31 martie. Starul latino ar fi trebuit să vină încă de anul trecut, însă criza din Ucraina l-a făcut să îşi anuleze mai multe concerte. Cei care şi-au păstrat biletul de anul trecut vor beneficia de cele mai bune locuri, iar pentru restul, biletele costă între 220 şi 600 lei.

Iubitorii pop-rock-ului au şi ei motive de bucurie. Cunoscuta trupă One Republic va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din Capitală, pe 4 iunie.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here