Ruxandra Dragomir este cea mai buna prietena a Elenei Udrea care se afla in arest momentan. Confidenta ei a marturisit ca stie ce inseamna semnul cu degetul la nas pe care arestata l-a facut de doua ori, dar a refuzat sa dea detalii momentan.

 

„Elena se astepta sa i se intample ceva rau, probabil nu chiar atat de grav. Cu siguranta ii este greu, dar asta nu inseamna ca Elena nu stie ce inseamna sa nu ai anumite lucruri si sa accepte pentru o perioada cat mai scurta conditiile de detentie. Vreau sa o vad, dar a fost o limitare de persoane. Mama ei deja a fost si avocatii cu care a vorbit. O sa ma anunte mama ei ce s-a spus. Vorbim zilnic.

Cum credeti ca se simte o mama cand isi vede copilul, pe care il crede nevinovat, ca trebuie sa sufere? Sunt conditii pe care nu vreau sa le vad sau stiu. Sta cu 2 femei, a fost primita bine. Nu cred ca te simti bine acolo. Cred ca nu a dormit, este o presiune sa stai acolo.Cred ca incep sa stiu despre semn (n.r. ce inseamna), dar nu pot sa va spun inca. Va fi interesant daca se va continua. Nu stiu neaparat acum, dar vom mai discuta despre asta”, a marturisit Ruxandra Dragomir pentru Wowbiz.ro.

 

Lavinia-Andreea Leopa

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here