Noile cercetări dau citricelor o altă importanţă în raport cu prevenirea cancerului de sân. Fructul trebuie folosit în întregime, nu pentru gust, ci pentru proprietăţile ce ajută vindecarea.

Coaja lămâiei conţine de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminarea toxinelor din corp.

A fost demonstrat că lămâia are o eficienţă sporită şi reduce celulele canceroase prezente în organism. Medicii estimează că această metodă este de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia clasică. Efectul este mai intens atunci când acestui remediu i se adaugă bicarbonat de sodiu.

Potrivit antenastars.ro, lămâile băgate la congelator fac mai multe minuni decât te-ai fi aşteptat! Proprietăţile li se schimbă şi au un efect de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia.

Tot ce trebuie să faci: speli lămâile cât poţi de bine,  le pui la congelator, apoi  dă-le pe răzătoare sau toacă-le mărunt fără să îndepărtezi coaja.

Pune lămâia congelată cât mai des în alimentaţie,  peste salate, îngheţată, supe, cereale, tăiţei şi sosuri de spaghete.

Lămâile  trateaza  chisturile, tumorile şi paraziţilor interni, reglează tensiunea arterială, ajută vindecarea depresiei, combate stresul şi tulburările nervoase.

Mai bine de 20 de teste efectuate în laborator, realizate încă din 1970, confirmă eficienţa  lămâilor congelate in combatere a cancerului si a bolilor inflamatorii.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here