Care sunt simptomele după care îți dai seama că ai fost blestemat? Te simți rău? Ai mereu ghinioane? Ce se întâmplă, de fapt, atunci când cineva te blesteamă? Reporterul Mădălina Mihăilescu a intervievat mai multe vrăjitoare și călugări pentru a afla care sunt simptomele după care îți dai seama că ai fost blestemat. Iată-le mai jos:

–  Îți cade părului, ai mâncărimi sau ești infertilă

Blestemele se manifestă la nivelul corpului, prin semne vizibile. Blestemele de rudă fac să îți pice părul și să ai mereu stare de greață și amețeală. Atunci când vraja este grea, poți să devii infertilă. Blestemul se leagă așa de tare încât te împiedică să rămâi însărcinată.Dacă te mănâncă mereu corpul, fără să ai semne vizibile de iritație, înseamnă că un blestem de sânge s-a prins de tine. Cineva ti-a luat o haina și a dus-o la vrajitoare, ca sa iți facă ție rău. Dacă ti-a luat un tricou, te va mânca fix zona aceea a pielii.

– Nu poți duce la bun sfârșit nicio activitate care te face fericit

Dintre toate blestemele, cele mai rele sunt cele de mamă, pe care le face fix cea care ți-a dat viață. Sunt cele mai greu se desfăcut și se manifestă cel mai rău. Blestemul de mamă se caracterizează prin faptul că nu poți duce la bun sfârșit nicio activitate care te face fericit. Orice urmă de fericire se spulberă înainte să ajungă la punctul culminant. Muncești mult pentru succes, crezi că esti aproape de marele final, dar înainte să te poți bucura de el ceva rău se întâmplă.  Asta pentru că mama ta ți-a vrut răul și a pus diavolul pe urmele tale.

– Somn agitat și coșmaruri

Cel mai comun semn care se resimte atunci când s-a aruncat un blestem asupra ta e somnul agitat. Noaptea nu poți să dormi, te vârcolești în pat și ai coșmaruri în fiecare seara. Dimineața te trezești cu dureri de cap și stări de greață, asta din cauza faptului că firul destinului ți-a fost înnodat de cineva. Ți-a vrut răul, și te-a blestemat cu un blestem ușor.

– Pierzi lucruri sau uiți unde le-ai pus

Un blestem bine făcut te poate face să te simți uituc. Mulți clienți merg la preot sau la vrăjitoare și spun că pierd lucruri sau le dispar pur și simplu din mână. Pierd bani, pierd lucruri de valoare, uită unde au pus un obiect. Mai mult, cred ca l-au pus undeva și când se întorc să verifice, nu mai e acolo. Asta e un blestem pe termen lung, se poate să țină până la 65 de ani. El se descoperă atunci când se dă în cărți.

Pe lângă acestea mai sunt simptomele clasice: ghinionul, sunetele stranii, suferințele, dezamăgirile în dragoste, deprimare, confuzie.

De precizat că, pentru ca un blestem să se prindă, persoana care îți vrea răul trebuie să fie sigură de vinovăția ta. În caz contrar, tot răul și chinul se vor întoarce asupra ei. Ai grijă de lucrurile personale – pentru ca un blestem sa poată fi făcut, vrăjitoarea are nevoie de un obiect care să îți aparțină.

Pentru realizarea acestui material au fost interviate următoarele persoane: vrăjitoarea Aurora (Metrou Piața Iancului), Tămăduitoarea Mona (Chiajna), Clarvăzătoarea Rodica (Ploiești), Clarvăzătoarea Daniela (Craiova), călugărul Vasile Arvun, de la Mănăstirea Lainici și un călugăr de la Mănăstirea Cernica, care nu a dorit să-și divulge numele. 

Reporter: Mădălina Mihăilescu

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here