Crin Antonescu propune excluderea lui Sorin Roşca Stănescu din PNL

Home > Crin Antonescu propune excluderea lui Sorin Roşca Stănescu din PNL

Crin Antonescu a declarat azi că va propune luni excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din PNL, în şedinţa Biroului Politic Naţional al Partidului.

“Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere – n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o”, a afirmat preşedintele PNL.

Antonescu a precizat că la şedinţa de luni a BPN senatorul Sorin Roşca Stănescu va avea dreptul să-şi spună punctul de vedere.

El a ţinut să respingă interpretările lui Roşca Stănescu, precizând că în acest caz nu este vorba de imaginea afectată a PNL.

“Nu e vorba de imagine, şi eu şi în general în PNL putem să ne asumăm pierderi temporare de imagine, dar pentru un lucru în care credem, pentru un lucru despre care credem că e corect, aici nu e vorba de imagine, ci este vorba de un lucru profund incorect şi aşa ceva nu putem accepta”, a declarat Antonescu.

Sursa: www.realitatea.net

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here