Combinaţia ideală: ieftin şi sănătos

Home > Combinaţia ideală: ieftin şi sănătos

Probabil şi tu trăieşti cu impresia că, dacă vrei să te hrăneşti sănătos, trebuie să cheltuieşti o groaza de bani. De cele mai multe ori, acest lucru este adevărat, însă există alimente naturale şi sănătoase care nu costă foarte mult.

Cu doar caţiva lei, îţi poţi încropi o masă care să-ţi confere energia necesară pentru a trece peste o zi încarcata. Pe lângă faptul că îţi vor potoli foamea, aceste alimente îi vor aduce organismului tău numai beneficii, deoarece sunt pline de nutrienţi, vitamine şi minerale.

Conserve de ton

Tonul este o sursa minunata de proteine necesare corpului tău. De fapt, cele mai multe conserve conţin cam 40 de grame de proteine. La un preţ cuprins intre 5 şi 12lei, în funcţie de sortiment, puţin ton îţi va îndestula organismul şi nici nu te va lăsa falit! Ca sa nu mai spunem că produsele din peşte conţin din plin acizi graşi Omega-3, care îţi pot mari nivelul de inteligenţă!

Paine integrală

Dacă vrei să mănânci ceva alături de o conserva de ton, ai putea încerca pâine din cereale integrale, pentru a-ţi face un sandwich gustos şi ieftin. La numai 1,5 – 2 lei pe bucata, poţi adăuga 6 grame de proteine şi 3 grame de fibre la dieta ta, doar prin crearea unui sandwich.

Citeşte continuarea aici

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here