Presa franceză a publicat o fotografie cu Cristiano Ronaldo în braţele lui Badr Hari şi afirmă că starul lui Real Madrid ar avea o relaţie homosexuală.Estelle Denis, o jurnalistă din Franţa, a afirmat ca Ronaldo are o relaţie cu luptătorul marocan Badr Hari. Într-o imagine publicată pe reţelele sociale, Ronaldo apare în braţele musculosului Hari. Estelle Denis a mai precizat că Ronaldo merge de mai multe ori în fiecare săptămână în Maroc pentru a se întâlni cu presupusul său iubit.

Şi presa din Spania a scris că oficialii galacticilor şi-au exprimat nemulţumirea pentru numeroasele vizite pe care Ronaldo le face în Maroc, motiv pentru care evoluţiile sale au fost sub aşteptări în acest sezon. Spaniolii nu au vorbit, însă, despre o relaţie amoroasă între Badr Hari şi Ronaldo, noteaza stiripesurse.ro.

Despre Cristiano Ronaldo s-a mai spus ar putea fi gay, ba chiar a apărut în topul celor mai doriţi barbaţi de către homosexuali. În 2010, el apăra decizia ţării natale, Portugalia, de a accepta căsătoriile între homosexuali: „Trebuie să respectăm alegerile fiecăruia, pentru că suntem toţi cetăţeni având aceleaşi drepturi şi responsabilităţi”.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here