O tânără în vârstă de 36 de ani din SUA are unul dintre cele mai inedite joburi din  lume: Jen Glantz lucrează ca domnişoară de onoare profesionistă.

Fata a povestit că totul a pornit iniţial ca o glumă. După ce în ultima perioadă fusese deseori invitată la nunţile prietenelor ei, Jen a publicat pe Craiglist un anunţ mai debrabă ironic, relatează Business Insider.

„Când toate prietenele mele au început să se căsătorească, am decis să-mi caut alte prietene. Dar apoi şi ele s-au logodit aşa că, pentru a nu ştiu câta oară, am fost invitată să fiu domnişoară de onoare”, a scris ea. „Doar anul acesta am fost domişoară de onoare de patru ori. Asta înseamnă patru rochii diferite, patru petreceri ale burlăciţelor în care s-a băut multă tequilla, iar băieţii îmbrăcaţi doar în lenjerie intimă au dansat mult prea aproape de faţa mea… Aşa că lăsă-mă să fac asta şi pentru tine dacă nu ai alte prietene în afară de verişoara ta de gradul trei, pe care deseori o găseşti scurgând şi ultima picătură de pe fundul unei sticle goale de vin roşu…”, îşi încheia ea mesajul.

Spre surprinderea ei însă, până a doua zi a primit nu mai puţin de 250 de emailuri, de la diverse persoane interesate de „serviciile” pe care le oferea.

Lucrurile au evoluat extrem de repede, aşa că, după nu mult timp, Jen şi-a fondat propria companie: „Bridesmaids for Hire”. Acum, prin intermediul acestei afaceri, americanca le oferă viitoarelor mirese ajutor în ceea ce priveşte găsirea domnişoarelor de onoare, planificarea petrecerilor, dar şi asistente personale pentru nuntă.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here