Simțim cu toții lene, în anumite momente, însă unii au relație ceva mai specială cu dorința de a nu face nimic. Vezi cât de leneși sunt oamenii, în funcție de zodie.


Berbec

Nativii acesteizodii sunt ambițioși și vor cu orice preț să reușească în carieră, așa că lenea nu îi caracterizează. Duc la bun sfârșit orice sarcină primesc și nu se dau în lături de la muncă. Dacă nu primesc destule responsabilități, devin nefericiți și caută să se orienteze în altă direcție.

Taur

Taurii sunt cei mai leneși oameni din întreg zodiacul, nu pentru că le este teamă de muncă, ci pentru că nu vor să iasă din zona lor de confort. Odată ce ajung pe un post, cu greu vor ținti mai sus, pentru că ei vor să se bucure de lucrurile mici ale vieții. Nativii acestei zodii nu vor face ore suplimentare decât în cazuri speciale și nu vor răspunde la telefonul de serviciu, după ce au plecat de la birou.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de comunicarea și puterea de adaptare, când vine vorba de îndeplinirea mai multor sarcini în același timp. Au o minte ageră și trebuie stimulați constant, pentru a nu-și pierde interesul. Nativii acestei zodii au o personalitate duală, din această cauză își schimbă ușor starea de spirit și pot fi distrași cu ușurință. Chiar și așa, lenea nu caracterizează persoanele născute în această zodie.

Rac

În cazul acestor persoane, lenea prinde rădăcini în tendința lor de a-și face griji. Nimic nu este mai inutil decât să stai și să te întrebi ce ar urma să se întâmple rău, însă racii nu se pot abține să nu facă asta. Din această cauză, persoanele care s-au născut în această zodie vor mânca mai mult și își vor petrece timpul fără un scop anume.

Leu

Aroganți și încrezători, Leii devin rapid plini de ei. Își doresc funcții în care au puterea, așa că nu se vor da înapoi de la muncă, pentru a ajunge unde își doresc. Nici după ce și-au ocupat poziția, nu vor deveni leneși, pentru că au o capacitate extraordinară de a controla situațiile stresante.

Fecioară

Fecioarele sunt dependente de muncă! Sunt capabile să lucreze ore în șir și să facă orice li se cere, însă au o plăcere să se plângă despre asta. Pot deveni leneșe doar după ce își pierd interesul pentru o activitate ori munca lor nu este recunoscută.

Mai mult aflaţi de aici.

AbonareDistribuie:8000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here