Ai iPhone? Atunci o să rămâi uimit de trucurile pe care, cu siguranţă, nu le ştiai.  

Primul truc, este Emoji yourself, iar  tot ce trebuie să faci este să copiezi numele de utilizator aflat după slash, din link-ul paginii, după care îl introduci în paranteze duble în căsuţa de chat. Astfel, îţi vei trimite poză de profil că un Emoji.

Un alt truc este Randos. Trebuie doar să  scrii în bară de search, “randos la buzzfeed”, de exemplu , iar facebook-ul îţi  arată toate persoanele care lucrează la o anumite firmă specificată de tine sau care învaţă într-un anumit liceu.

Sper că te-am convins să încerci şi următoarele trucuri. Următorul secret al Facebook-ului se numeşte “PUTNAM”. Trebuie să scrii în bară de chat de exemplu  un nume“: Putnam:” şi vei obţine un emoticon al numelui respectiv.

La trucul următor, trebuie să accesezi următoarea secţiune şi anume, la “ Message”, apoi intrii la “other”, adică accesezi mesajele primite de la persoane  pe care nu le cunoşti.

 “Buying Conversations” ,constă în plata unei sume, prin care poți trimite un mesaj  unei persaone pe care nu o ai la prieteni, iar mesajul va fi primit.

“Pirate English”, mergi la setări, accesezi “language”, după care schimbi limba în ENGLISH (PIRATE). Tot la setările din secţiunea language, poţi schimbă în Englishh(Upside Down), iar scrisul va fi întors, funny, nu?

Ok, acum lasă şi tu un mesaj cu trucul preferat  şi… Have fun!

 

Diana Baciu

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here