Dacă ți s-au întâmplat multe lucruri rele, într-un timp scurt, ai toate șansele să devii o persoană superstițioasă. Am adunat pentru tine câteva metode care te vor ajuta să alungi ghinionul din viața ta.

Una dintre cele mai rapide metode prin care poți scăpa de energia negativă este să aprinzi o lumânare sau un bețișor parfumat. Încearcă ceva cu miros înțepător, precum lavandă sau iasomie. Dacă ai ghinion în viața personală, aprinde lumânarea în sufragerie sau în dormitor, iar dacă îți afectează viața profesională, fă acest ritual la birou.

Folosește sare

În multe culturi, oamenii consideră că o baie cu sare curăță corpul și înlătură toată energia negativă. Poți, de asemenea, să arunci puțină sare peste umărul stâng. Ține cont că dacă greșești și arunci sarea peste umărul drept, vei avea parte de mai mult ghinion. O altă metodă este să presari sare în fiecare colț al casei tale și sub ferestre. Astfel, vei fi protejat de ghinion.

Nu arunca bucățile dintr-o oglindă spartă

Multe persoane consideră că dacă păstrezi o oglindă spartă, vei avea ghinion, însă în alte culturi, lucrurile stau invers. Dacă arunci bucăți dintr-o oglindă spartă, te așteaptă șapte ani de ghinion. Cel mai bine este să zdrobești oglinda, până când se transformă într-un praf pe care îl poți arunca în vânt.

Poartă amulete

În multe culturi, cheia îți poartă noroc. Cea mai bună metodă este să porți trei chei, care vor debloca ușile pentru bogăție, sănătate și dragoste.

Îm mitologia celtică, trifoiul cu patru foi este considerat aducător de noroc. Poți purta cu tine planta în sine sau o amuletă în această formă. Fiecare frunză a sa reprezintă bogăția, faima, dragostea și sănătatea.

Se spune că potcoava de cal te protejează de deochi și de blesteme. Agață una în locuință sau poți purta mereu cu tine un pandantiv în această formă și vei alunga ghinionul din viața ta. Asigură-te că potcoava are capetele îndreptate în sus, altfel ve pierde tot norocul.

Arde salvie

Oamenii din numeroase culturi au ars salvie, pentru a elimina energia negativă. Pur și simplu cumpără un fir de salvie ori frunze uscate din această plantă și dă-le foc într-un recipient special. Vor arde mocnit, așa că împrăștie fumul în fiecare colț al casei.

Deschide ușile și geamurile, în timpul ritualului, pentru a lăsa să iasă energia negativă.

 

Abonare
Distribuie:20000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here