Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Mircea Rednic, a lansat un atac dur la adresa lui Florian Walter și Arpad Paszkany, patronii celor două echipe din Cluj.

Iată ce a spus Rednic despre:

…criza financiară de la CFR Cluj – “La CFR sunt probleme cu banii, au fost și când eram eu, nu doar acum. Ce poți să-i ceri unui fotbalist neplătit de câteva luni? Pici tu de prost, antrenorul. Nimeni nu are răbdare aici, toți vor Liga Campionilor , dar nu-și plătesc fotbaliștii. Tu, ca și antrenor, nu poți să-i mai motivezi. Am discutat de câteva ori cu Tade, îi este greu. Cum să joci neplătit? Dar problema asta nu este doar la CFR , este în toată țara asta. Se greșește peste tot, iar vina cea mai mare o are Federația și Liga Profesionistă. Ar trebui introduse reguli. Tu, ca și club, îți aduci fotbaliști cu contracte mari. Cum garantezi că le achiți? Hai tu, federație, hai și cere-le cluburilor să facă dovada că pot să-și susțină contractele. Fă ceva! Un jucător în România își poate cere banii doar după trei luni de zile, doar atunci își poate depune memoriu. O prostie. Cum să lucrezi cu jucători neplăți luni după luni, cum? Jucătorul vine la tine și te întreabă de bani. Ce îi zici? Și tot antrenorii sunt dați afară mereu, mereu”.

…plecarea lui Mihai Teja de la U Cluj – “El n-a vrut să-și dea pantalonii jos, bine că s-a dus. Ce naiba. A făcut o performanță, a muncit, a avut rezultate și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A plecat, foarte bine a făcut. Toți vor să-ți facă echipa în România, au idei și cred că le știu pe toate. Nu se face nimic în România, nu se construiește, se distruge”.

Abonare
Distribuie:21000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here