Vârsta de la două zeci și ceva de ani este o vârstă captivantă, e perioada în care poți face multe, dar totuși ești rămâi vulnerabil. Primul serviciu, prima afacere, propria familie — atâtea lucruri minunate au loc în perioada dintre 20 şi 30 ani. De modul în care vei petrece aceaști ani depinde felul în care vei trăi în viitor. Iată câteva recomandări pentru a nu scăpa nimic.

1. Acceptă faptul că lumea se schimbă

Asta ar însemna că prietenii tăi se vor schimba odată cu tine. Să nu te miri când vei observa că viziunile voastre și chiar drumurile vieții se vor despărți — fiecare își are calea sa. Poți să suferi, poți fi trădat, ori vei trăda. Acceptă aceste lucruri, nu încerca să lungești ceva care deja a luat sfârșit. Dacă drumurile voastre se despart, acceptă acest lucru. Când o să înveți să accepți și să te împaci cu lucrurile pe care nu le poți schimba, vei învăța cum să fii fericit.

2. Oferă-ţi şansa de a te îndrăgosti

Relațiile serioase te pot speria, căci ele îți amenința libertatea, nu-i așa? Dar poate fi acesta un motiv întemeiat pentru a te lipsi de niște sentimente pure? Nu te gândi mult la trecut și nu-ți imagina viitorul. Pur și simplu permiteţi să te îndrăgostești și nu lua în seamă aceste lucruri, trăind o viață deosebită. Este distractiv, interesant și înfricoșător. Chiar dacă nu va merge, poți învăța și crește din asta.  Citește aici continuarea articolului.

Distribuie:2000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here