Bărbații de calitate, care fac sex bine și au idealuri confortabile sunt aproape imposibil de găsit. Pentru că lucrurile bune sunt rare în general.

În grupul meu de prietene, am foarte puține femei care se laudă cu faptul că au găsit un bărbat adevărat, că au avut acest noroc și foarte multe care se plâng de alegerea făcută.

Unele femei sunt precum animalele care au fost abuzate mult timp și din acest motiv își coboară standardele. Dar nu descoperi cât de puternică ești până în momentul când situația te obligă să fii puternică.

Deci, pentru toate femeile care ies la întâlniri cu bărbații, se văd cu ei sau se gândesc la ei, iată 6 semne care arată ca e un tip de treabă, nu un tip nașpa:

1. Pune întrebări, nu doar răspunde la ele

Un tip de treabă vrea să știe totul despre tine, nu-l interesează doar interiorul vaginului tău. Și nu ma refer aici la întrebări jenante, care să te facă să nu mai vrei să dormi vreodată cu el, ci întrebări care generează conversații reale și interesante.

Și bineînteles, ai întâlnit bărbatul perfect dacă acesta își amintește răspunsurile tale la următoarele întâlniri.

2. Îți spune numele, nu doar îl mormăie

Să îi spui pe nume cuiva este o raritate în “cultura de agățat” de astăzi, pentru că acesta se uită până la a doua întâlnire. Ascultă cum îți pronunță un bărbat numele și vei știi că nu te va pune să îl repeți în dimineața după ce faceți dragoste.

3. Deschide uși, niciodată nu le închide

Făcând referire la cele doua sensuri ale cuvântului ușă, cel metaforic și cel literal, un bărbat întotdeauna le va deschide pentru tine. Fie că îți deschide ușa în viața lui, fie la restaurant când vă întâlniți pentru cină, întotdeauna îți întinde o mână.

Nu se închide în el și nu se sperie când lucrurile devin prea personale sau se mișcă prea repede. E deschis pentru mai mult decât o aventură de o noapte sau doar o primă întâlnire.

4. E interesat de familia ta și nu și-o ascunde pe a sa

Bărbații se sperie la fel ca femeile. Primele mențiuni cu privire la familie, relație sau monogamie îl pot face să dea înapoi și să închidă ușile pe care tocmai le deschisese pentru tine.

Un bărbat adevărat nu se sperie și nu se agită așa repede. Un tip de treabă va vrea să fie cu tine și să-ți cunoască familia și slăbiciunile. Mai mult, nu va ascunde parțile importante ale vieții lui de tine.

5. Știe că de fapt atunci când spui că ești bine, nu ești ok

Un tip bun nu încearcă să iasă din luptă cu trucuri simple și jocuri de cuvinte. El nu ignoră durerea și oboseala dar își dă seama din micile semne când ceva nu este în regulă. Știe când spui că ești bine doar de complezență și va încerca să gasescă o rezolvare pentru problema ta.

6. Nu încearcă să devină întreaga ta lume, ci încearcă să facă întreaga ta lume mai bună

E ușor să vrei să-ți construiești viața ta, în interiorul vieții celuilalt și nu necesită un efort mare să întroduci pe cineva în viața ta. Un bărbat îți respectă viața pe care ai avut-o înaintea lui și nu încearcă să te îndepărteze de ea.

Nu este intimidat de cariera ta, de prietenii tăi sau de hobby-urile tale ciudate. El este cel mai bun lucru din lumea ta, chiar dacă nu este centrul ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:174100

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here