Cum scapi de colăceii de grăsime adunați peste iarnă. Secrete pentru o talie de viespe

Home > Cum scapi de colăceii de grăsime adunați peste iarnă. Secrete pentru o talie de viespe

Cele mai multe doamne se plang de colaceii inestetici si ar face orice pentru a scapa de grasimea care se depune in zona taliei si abdomenului.

Pentru majoritatea femeilor, a elimina aspectul inestetic reprezinta o adevarata provocare intrucat zona in care apar colaceii nu este una tocmai usor de lucrat. Chiar si asa, exista solutii la care pot apela si pe care le pot pune in practica acasa.

Tinta principala a exercitiilor fizice pe care trebuie sa le faci este zona laterala a abdomenului. Foloseste o minge medicinala si una de stabilitate si repeta miscarile de treizeci de ori pe zi.

1. Exercitiul de rasucire

Aseaza-te cu spatele pe minge si intinde-ti picioarele pe podea. Tine o minge medicinala la nivelul pieptului.

Mentinand partea dorsala pe minge, intoarce-ti usor trunchiul pana in momentul in care mingea ajunge foarte aproape de sol. Repeta exercitiul si in partea opusa.

2. Rasuceste si indoaie

Sprijina-te in maini si pune-ti picioarele pe mingea de stabilitate. Incordeaza abdomenul si indoaie genunchii astfel incat sa poti apropia mingea spre piept. Repeta miscarile.

Acest exercitiu te va pune putin in dificultate deoarece nu va fi usor sa-ti mentii echilibrul. Straduieste-te sa ramai pe pozitie si concentreaza-te pe modul in care iti incordezi muschii.

3. Rasuceste mingea medicinala

Intinde-te pe podea si tine in mana mingea medicinala deasupra capului. Tine genunchii intr-un unghi de 90 de grade si sprijina picioarele de pamant.

Imitand miscarea clasica de abdomen, muta mingea dintr-o parte intr-alta si repeta exercitiile.

Chiar daca poate parea dificil, incearca sa faci aceste exercitii in mod constant si vei simti pe propria piele cum dispare grasimea de care incerci sa scapi de atat de mult timp.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here