Nativa din Capricorn are toate şansele ca în această perioadă să primească o moştenire, iar stilul său de viaţă se va schimba radical.

Capricorn(22 decembrie – 20 ianuarie)

Anul acesta ai şansa de a primi o moştenire, iar stilul tău de viaţă se va schimba radical.

Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ şi să nu îi tratezi de sus pe cei din jurul tău doar pentru că ai avut această şansă. Este foarte important să ajuţi şi tu la rândul tău pe cei care au nevoie, prin împrumuturi sau chiar fără să mai aştepţi nimic la schimb. Va fi un an perfect pentru tine, însă trebuie să ai grijă să nu fi luată de val!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să îţi gestionezi atent veniturile din acest an şi să încerci să acoperi tot fără să fii nevoită să te împrumuţi.

Dacă îţi urmezi visul şi nu te abaţi de la munca ta, atunci cu siguranţă vei fi răsplătită şi vei fi mulţumită cu ceea ce ai. Cu cât eşti mai discretă, cu atât ai şansa de a primi o ofertă avantajoasă. Nu sunt excluse nici călătoriile în interes de serviciu, acestea te vor ajuta să cunoşti oameni cu un puternic impact asupra viitorului tău profesional.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Anul acesta va fi unul norocos pentru tine, însă trebuie să fii cu ochii în patru.

Nu rata oportunităţile care îţi apar în cale şi nu te lăsa afectată de problemele exterioare pe care le ai. Ai grijă să te faci plăcută, mai mulţi prieteni îţi pot deschide uşi la care nici nu sperai anul trecut. Unele planuri mai vechi pot prinde acum contur cu ajutorul unor persoane influente din sfera ta profesională. Continuarea aici:

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here