Felul in care dormi spune despre tine cum esti de fapt. Iata un test care te poate ajuta sa iti descifrezi personalitatea ta sau a celor din jur in functie de pozitia adoptata in timpul somnului.

1. Daca nu poti adormi fara sa iti ridici usor genunchii in timp ce stai asezat pe o parte sau pe alta, atunci esti o persoana calma si de incredere. Nu te lasi usor jignit si nici nu te temi de viitor. Esti in stare sa zambesti chiar si in cele mai mizerabile zile si te adaptezi fara probleme la aproape orice fel de schimbari care apar in viata ta.

2. Daca obisnuiesti sa dormi in pozitie fetala, cu genunchii ridicati la barbie, inseamna ca simti de multe ori nevoia sa fii protejat, sa fii inteles si simpatizat. Chircindu-te in felul acesta arata ca incerci sa fugi de lumea din jurul tau. Cea mai buna modalitate de a te exprima ar fi prin desen, prin dans sau prin intermediul unor texte publicate pe un blog.

3. Daca dormi culcat pe burta si cu picioarele desfacute, atunci esti un lider. Esti impulsiv si iti place sa preiei initiativa si sa te asiguri ca exista o ordine atat in viata ta personala, cat si in cea profesionala. Iti place sa planifici totul cu atentie si nu esti un fan al surprizelor. Esti perseverent si foarte responsabil, cu alte cuvinte, un om de succes.

4. Daca dormi culcat pe spate, atunci cel mai probabil esti o persoana pozitiva, care iubeste viata, careia ii place sa fie in centrul atentie si care se bucura de prezenta celorlalti. Esti ambitios, dar intr-un mod pozitiv, preferand sa spui intotdeauna adevarul. Oamenii care dorm in aceasta pozitie au personalitati foarte puternice.

5. Daca dormi pe spate, cu picioarele drepte si cu mainile pe langa corp precum un soldat inseamna ca esti o persoana foarte corecta, care isi cunoaste bine obiectivele si care face tot posibilul sa si le atinga. Esti cel mai probabil foarte strict, foarte exigent, dar si pedant in acelasi timp. Continuarea aici:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here