Acesti fii i-au cumparat cadouri minunate mamei lor de Craciun. Raspunsul batranei? Trei fii au plecat de acasa in momentul in care au terminat facultatea; au decis ca este timpul sa se descurce pe cont propriu. Ei au ajuns persoane importante, iar banii nu mai erau o problema, ci din contra – aveau foarte multi si nu stiau cum sa ii cheltuiasca.

De Craciun, cei trei barbati au decis sa trimita mamei lor cate un cadou frumos. In ziua ajunului, acestia s-au intalnit la un restaurant si au sarbatorit impreuna cu familiile lor.

Venind vorba de cadouri, primul fiu a spus:

Eu i-am cumparat mamei o casa mare. Este chiar langa casa batraneasca, asa ca nu ii va lua foarte mult sa se mute in ea.”

Al doilea a spus: „Eu i-am trimis o masina nou nouta cu tot cu sofer.

Al treilea a zambit si a spus: „Eu sunt mai tare decat voi. Va amintiti cum mama se bucura cand citea Biblia? Stiti ca acum nu mai vede asa bine, asa ca i-am trimis un papagal care recita intreaga biblie. Un preot a avut nevoie de 12 ani ca sa il invete, iar mama acum trebuie doar sa spuna capitolul si versetul, iar papagalul va recita tot.

La scurt timp dupa primirea cadourilor, mama a trimis trei scrisori de multumire, cu acelasi continut. Pe plicurile acestora era scris cu litere tremurande „Pentru cei trei fii ai mei”. CITEȘTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here