Deci. Stau în sufrageria prietenei mele din estul Londrei, scufundată în sticla de vin pe care i-am găsit-o în frigider și trebuie să scriu despre plăcerea oamenilor de a-și băga chestii în fund. Adevărul e că habar n-am de ce le place asta.

Bineînțeles, după ce ai trecut de prima, a doua și a treia relație de durată și te-ai săturat de toate pozițiile extravagante, după care te-ai întors iar la poziția misionarului, iar el îți șoptește dulcegării la ureche despre cât de mult îi place curul tău…atunci da, în circumstanțele astea, pare cea mai sexi chestie din lume.

Și începi s-o iei în considerare. Începi s-o introduci în fanteziile tale care sunt, inevitabil, mult mai interesante decât sexul plictisitor pe care-l fac animalele și nu implică rachete țintite direct în curul tău. Așa că simpla idee de sex anal te face să ai un orgasm exploziv.

Apoi te uiți la niște filme porno, întrebi o prietenă mai curviștină ce și cum și afli că sexul anal e într-adevăr ceva ok și normal. Nu există nimic mai tare decât să lași pe cineva să se apropie atât mult de partea corpului pe care doar buda ți-a văzut-o.

Dar eu aș avea câteva obiecții de făcut. Iată-le: CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here