Nu este un secret faptul ca multe femei simuleaza orgasmul foarte des sau ca exista femei care nu stiu cum este sa ai orgasm adevarat pentru ca, de fapt, nu au avut niciodata. Femeile stiu ca relaxarea ajuta la a simti placerea sexului si la stimularea orgasmului.

 

Ele isi ajusteaza mecanica sexului astfel incat sa simta placerea; dupa penetrare, unele femei se ajuta de miscarea soldurilor, de sunete caracteristice, aratandu-i partenerului pozitiile oportune, isi coordoneaza miscarile, se folosesc de numele partenerului, astfel incat sa il faca sa inteleaga daca trebuie sa accelereze sau sa incetineasca miscarile penisului. Chiar si contractiile musculare, care sunt reflexe necontrolate ale corpului, le pot stimula prin insirarea paturii, curbarea sau strecurarea intre picioare. Gemetele, strigatele il fac pe partener sa vada ca femeia este in „al noualea cer”.

De ce se simuleaza orgasmul?

Se pare ca acel „Oh, da, da, vine, vine…” nu este atat de usor. Barbatii pot avea orgasm mai usor, insa pentru femei exista mai multe dificultati. Chiar studii medicale cu decenii in urma evidentiau ca o mare parte a populatiei feminine nu poate avea orgasm deloc. Oare de ce se credea acest lucru? Este adevarat ca, in urma cu ani buni, femeile erau mult mai jenate de rolul sexual si evitau discutiile acestor aspecte cu partenerii lor. Mai mult decat atat, din moment ce femeile nu aveau nevoie de orgasm in scopul de a „concepe”, majoritatea medicilor nu evaluau importanta orgasmului feminin foarte mult. Din fericire, alta este atitudinea in prezent, iar studiile recente proiecteaza o noua imagine a femeii. Acum stim ca, practic, orice femeie poate avea orgasm si chiar mai multe orgasme daca circumstantele vietii ei sunt benefice, aceste circumstante incluzand grija, intelegerea partenerului, cultura si cunostintele despre sex, ambii parteneri folosind aceste cunostinte pentru a se ajuta reciproc sa ajunga la orgasm…

Pentru barbati, orgasmul este mult mai automat decat este pentru femei

La foarte multi barbati, orgasmul este cumva o abilitate care nu este legata neaparat de sentimente de dragoste si romantism. Pentru femeie, increderea in partener reprezinta mult si depinde de iubire si de felul de a se simti apreciata. Desigur ca, in zilele noastre, exista femei tinere care se angajeaza in relatii pasagere si fara implicare emotionala, dar ele sunt inca in minoritate. Cercetarile arata ca majoritatea femeilor nu reusesc sa aiba orgasm mult timp dupa ce si-au inceput activitatea sexuala. Mai mult decat atat, atunci cand acesta „nu vine” pentru prima data, femeia recurge la o varietate de moduri. Unele studii arata ca aproape jumatate dintre femei au experimentat primul orgasm prin masturbare.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here