Un copil in varsta de doar 14 de ani a reusit sa dea peste cap toate sistemele de securitate gandite de producatorii auto. Pustiul a participat la o conferinta despre sistemele de securitate alaturi de ingineri si experti in domeniu si a reusit sa lase asistenta cu gura cascata, noteaza AutoBlog.

Cu putin ajutor, el a reusit sa se infiltreze in doar cateva ore in sistemul de securitate al masinii, printr-un procedeu despre care expertii spun ca, in mod normal, presupune cateva saptamani sau luni de planuri.

El a cheltuit insa 15 dolari pe componente electronice pentru a-si construi un circuit propriu cu ajutorul caruia a spart setarile de siguranta ale masinilor.  Astfel, el a deschis si a inchis usile masinilor, a activat stergatoarele, a facut farurile sa se aprinda, iar masina reda melodiile telefonului sau.

“Copilul avea 14 ani, dar arata de parca avea 10 ani. Cand l-au vazut, oamenii au spus ‘Nu se poate sa faca asta! A fost halucinant’“, a povestit Dr. Andrew Brown Jr, unul dintre expertii prezenti la aceasta intalnire.

Identitatea pustiului este tinuta secret pentru a-l proteja.

AbonareDistribuie:0110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here