Gigi Mulțescu își va rezilia astăzi contractul cu echipa Petrolul Ploiești, iar alături de el vor mai pleca și patru jucători foarte importanți din lotul prahovenilor.

Mulţescu a vorbit despre despărţirea de Petrolul. “Îmi pare foarte rău. Marţi vom semna actele de reziliere. Îmi doream enorm să facem performanţă. Era un proiect care promitea foarte mult, dar asta este. Vorba aia: boală lungă, moarte sigură!”, a spus Mulţescu.

Situaţia dificilă de la Petrolul se răsfrânge şi asupra lotului de fotbalişti.Se pare că acesta a fost principalul motiv pentru care Mulţescu nu a mai vrut să continue la Ploieşti. Astfel, conducerea l-a înştiinţat pe tehnician că vedetele Alcenat, Albin, Teixeira şi Tamuz nu se vor mai întoarce la echipă.

Clubul prahovean analizează în perioada următoare care este formula rentabilă pentru despărţirea de aceştia, existând chiar şi varianta rezilierii contractelor. Petrolul nu mai are bani să le achite salariile şi e dispusă, se pare, să renunţe gratis la aceştia doar ca să scape de plata sumelor aferente.

AbonareDistribuie:69000Like this:

Like Loading…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here