Dezastru la Revelionul organizat de Bon Mariage la Palatul Parlamentului

Home > Dezastru la Revelionul organizat de Bon Mariage la Palatul Parlamentului

S-a făcut multă reclamă acestui Revelion – un eveniment care are loc, pentru prima dată, la Palatul Parlamentului, petrecere exclusivistă, în stilul anilor 20, cu smoking obligatoriu și rochie de seară și un nume pompos: Marele Gatsby. Organizatori: făcătorii de nunți, de la Bon Mariage.

Ce s-a întâmplat la fața locului? Participanții care au plătit bilet VIP, în valoare de 300 de euro, au primit mâncare rece, de tip catering. Care s-a epuizat în câteva minute. Și apoi…? Vin spumant românesc. Și atât. Care s-a terminat și el rapid. Apoi, nimic. Și mai era o oră până la miezul nopții. Cu câteva minute înainte de ora 12, a izbucnit o revoltă în rândul plătitorilor de bilete: nu mai exista mâncare, nu mai exista băutură – cu ce umpli cupa de șampanie goală, ca să ciocnești la intrarea în noul An? Cu apă de la robinet? După ce participanții au amenințat că devastează încăperea, organizatorii s-au milostivit și au adus șampanie. Câte o picătură pentru fiecare. Și așa s-a ciocnit și s-a spus La Mulți Ani. Apoi picătura de șampanie a dispărut pe gâtlejurile uscate. 

“Noroc” cu muzica. Participanții veniseră îmbrăcați la patru ace, ca să se muleze pe cerințele evenimentului, care trebuia să fie o petrecere tematică a anilor 20. Așadar, doamnele, domnii, au venit cu limuzine, îmbrăcate/îmbrăcați în rochii scumpe și smokinguri de 200 de euro bucata…Când au intrat în sală s-au trezit invitați să țopăie pe ritmuri de ….Macarena!!! Apoi Delia Matache!!! Asta se asculta în anii 20? Noi știm că Delia se apropie de o vârstă, dar totuși… Iată ce spune unul dintre participanți (George N.): “A fost un program de nuntă cu El Meneaito și alte asemenea. Mai exact, mâncarea a fost ca la cantină, iar muzica ca la o adunare sătească“. Merita să dai 300 de euro de persoană și alte câteva sute pentru vestimentație? Merita. Pentru organizatori.

Iar participanții au luat o țeapă, în noaptea dintre ani, când ar fi trebuit să aibă o amintire de neuitat de la un eveniment deosebit.

Nu a fost să fie.

Dacă ai trecut și tu prin momente asemănătoare, dacă ai luat și tu o țeapă de Revelion, trimite-ne un mail la [email protected] și povestește-ne ce s-a întâmplat. Vom publica toate cazurile pe care le vom primi, pentru ca organizatorii să se lecuiască de vechiul obicei de a stoarce bani de pe urma clienților păcăliți, iar clienții să știe, pe viitor, ce trebuie să facă pentru a ocoli astfel de capcane.

Aurelian Dumitrescu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here