Dilema Veche e prea veche?

Home > Dilema Veche e prea veche?

Ai încercat vreodată să îți faci abonament online la Dilema Veche sau să iei legătura cu cineva din redacție? Am încercat noi si e practic imposibil. Telefonul e doar de formă, nu răspunde nimeni niciodată ( nici măcar pe numerele pentru abonamente), ca să nu mai vorbim de email sau mesajul scris pe pagina lor. Adresa de pe site duce nicăieri, mai exact la un sediu părăsit și dărăpănat, cu un afiș mare ”de vânzare”. Se pare că Dilema Veche a devenit prea veche.

1. Începem ca orice oameni obisnuiţi cu tehnologie, prin a trimite un email la adresele de contact afişate  pe site. Lăsăm si un mesaj la rubrica adresată cititorului, numărul de telefon și adresa de email, ca să fim siguri că pot da de noi. Niciun răspuns.

2.  Pe site apar si două numere de telefon ale persoanelor din redacţie plus două numere pentru abonamente. Unul din numerele de la redacţie nu mai e valabil, iar al doilea sună continuu ocupat. Încercăm la numerele pentru abonamente, la care logic si normal ar fi fost să ni se raspundă imediat. Am sunat, timp de doua zile. Niciun răspuns.

3. Încercăm sa dăm de ei pe pagina de Facebook. Ultima postare era de acum 10 minute. Le trimitem un mesaj privat prin care le spunem că vrem să vorbim cu cineva din redacţie. Trec câteva ore, apar alte postari pe pagina de Facebook dar niciun răspuns. Ne gândim serios să dăm unlike.

4. Repetăm tot procesul prezentat mai sus, de pe altă adresă de email și alt număr de telefon. Lăsăm alte date de contact, poate nu le-au plăcut primele. Niciun răspuns.

5. Mergem la sediul Dilema Veche ( dacă se poate numi aşa). Dimineaţa la ora 9 ne aflăm pe Str. Ion Slătineanu. Strada e pustie de-a binelea. Căutăm numărul 19 și ajungem în faţa unei clădiri dărăpănate. Verificăm din nou adresa, o comparăm cu cea de pe site-ul Dilema Veche. Totul pare în regulă, mai puţin ce vedem noi. Clădirea unde ar trebui să se afle sediul Dilema Veche e părăsită, inconjurată de buruieni şi cu un afis lipit pe geam: de vânzare. Pe ușă mai e o parte din sigla Dilema Veche. Au mai rămas doar două litere. Sunăm la poartă, strigăm peste gard. Nici un răspuns.

Ce concluzii să tragem de aici? Că Dilema Veche a devenit prea Veche, prea veche ca să iși actualizele datele de contact pe site, prea veche ca să imbrățiseze tehnologia și să răspundă la email. Deși apar numere de telefon pentru abonamente, prea veche ca să răspundă la ele și să iți dea posibilitatea să te abonezi.

Mădălina Mihăilescu

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here