Potrivit unei Hotărâri de Consiliu General, pe terase nu vor mai fi televizoare sau videoproiectoare. Astfel, cei care vor să vadă meciuri vara la o bere în Centrul Vechi trebuie să meargă în interior, în baruri.

O altă măsură este aceea că jardinierele din plastic și plantele decorative artificiale, precum și folosirea covoarelor din plastic vor fi interzise.

De asemenea, mobilierul de terasă va fi doar din lemn sau metal, iar umbrelele vor fi doar albe sau bej.

Consilierii au mai votat și ca în Centrul Vechi Istoric din București să nu existe grătare în aer liber. Excepții se vor face doar atunci când sunt evenimente speciale de scurtă durată.

Pe terasele sezoniere muzica și spectacolele live trebuie să se încheie până la ora 22:00 și sunt interzise nunțile și botezurile, scrie europafm.ro

AbonareDistribuie:0000

1 COMMENT

  1. De asta nu mai pot eu, ca nu mai au voie retardatii astia care ragaie cand vorbesc sa vada meciul in aer liber ca sa urle ca handicapatii,ca nu mai au voie sa faca gratare(Doamne fereste,avea voie macar ?) in centru vechi ISTORIC al orasului, unde gratare iti mai trebuie.Dar asa e cand ai niste cretini dinastia nascuti sa consume bauturi facute din reziduri si sa traiasca si ca munceasca ca robotii fara sa se intrebe, fac si astia din consiliu ceva bun, deci..BRAVO.S-ar putea sa trec prin Bucuresti in cele din urma,cand vad cat de stricati si slabi mental si fizic sunt multi oameni pe acolo nu ma mira faptul ca toti intelectualii si multi conducatori de exeptie sunt oameni care au venit din alte colturi ale tariiVoteaza acest comentariu: 1  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here