Surse deja din anturajul Cotroceniului dau ca sigură numirea lui Mirel Palada, drept purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis.

De altfel, tema consultărilor de la Cotroceni se pare că asta a fost, dilema preşedintelui de a alege între Gabrilea Vrânceanu Firea şi Mirel Palada, asta după ce, Tatiana Bran a plecat supărată. Tot pe surse se spune că motivul supărării este că ultimul comunicat de presă conţinea doar o propoziţie simplă şi nu una compusă, deşi Tatiana îi ceruse preşedintelui să scrie măcar o frază cu două atributive, o completivă directă şi una circumstanţială de cauză.

Prima opţiune, deci doamna Firea a venit mai târziu, după ce a parcurs cei 1000 de km de autostradă, cei construiţi de Victor Ponta şi după ce i-a promis lui Iohannis că îl poate ajuta să facă şi copii, a fost refuzată de păr de Carmen Iohannis.

Mirel Palada a câştigat simpatia audienţei după ce i-a salutat cu „Ave pufoşilor”. Acesta i-a promis lui Iohannis că va prelua el gestionarea postărilor de pe facebook şi va discuta cu jurnaliştii recalcitranţi. „Nu o să ajungeţi un pufos ca Traian Băsescu, cu un pufos ca mine, stimabile pufos Iohannis. Şi cred că şi doamna Pufoşică va fi mulţumită de munca mea”, a spus Palada.

Victor Ponta i-a prezentat mapa cu referinţele lui Palada şi i-a urat mult succes lui Iohannis. Preşedintele i-a promis lui Ponta drept mulţumire pentru Palada că va reflecta la povestea cu pensiile speciale şi dacă are garanţia că la tombola ANAF vor câştiga doar pensionarii saşi cu pensii mici, va promulga legea pensiilor speciale pentru parlamentari.

sursa:ramnicuvalceaweek.ro

AbonareDistribuie:326000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here