In fiecare luna, timp de cateva zile, femeile au interzis la sex sau cel putin asta credeam. E bine sau nu sa facem sex in timpul menstruatiei?

 

Se spune ca in timpul menstruatiei riscul aparitiei unei sarcini nedorite este extrem de mic. Aveti mare grija totusi, chiar daca probabilitatea este mica, acest lucru nu inseamna ca nu puteti ramane insarcinate in aceasta perioada, asadar va recomandam sa folositi prezervativ.

 

Menstruatia nu va fereste totusi de aparitia unor infectii. Probabilitatea transmiterii este mai mare in perioada menstruatiei fiindca, in cazul existentei unei infectii sexuale a carei agent patogen se transmite prin contactul fluidelor corpului (sange, secretii), la concentratia de agent patogen din secretii se adauga si concentratia de agent patogen din sangele menstrual, scrie seximus.ro. Din punct de vedere medical nu exista restrictii din acest punct de vedere. Ar trebui totusi sa va intrebati partenerul ce parere are despre sexul in timpul menstruatiei. Nu orice partener accepta asa ceva.

 

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here