Zeci de maşini din Cluj au rămas în pană, pe şosea, la câţiva zeci de metri după ce şi-au alimentat maşinile cu benzină de la o staţie Lukoil, sâmbătă dimineaţa, in apropierea Aeroportului Internaţional Cluj Napoca.

În această dimineață, mai multe mașini care mergeau spre Dej erau oprite spe marginea drumului la o distanță mică de stația de carburanți Lukoil, situată la ieșire din Cluj Napoca, de la Aeroportul Internațional Cluj Napoca. Șoferii se plâng de faptul că au alimentat de la stația Lukoil, iar după ce au parcurs câteva zeci de metri, mașinile lor s-au oprit și au refuzat să mai pornească, informează stiridecluj.ro.

“Am pus 25 de litri de benzină, am ieșit din stație, am mai parcurs 200 de metri și s-a oprit mașina. În spatele meu, o altă mașină s-a oprit și ea instantaneu. În mai puțin de 10 minute am numărat 17 mașini care s-au oprit pe drumul național”, s-a plâns un clujean care alimentase şi el de la aceeaşi staţie.

Şoferii păguţi au făcut front comun şi s-au întors la benzinăria de la care îşi alimentaseră maşinile pentru a întreba ce s-a întâmplat cu combustibilul care a ajuns în rezervoarele maşinilor lor.

Reprezentanții companiei LUKOIL România au precizat că a fost vorba despre o contaminare accidentală şi le-au spus păgubiţilor că ar fi fost vorba despre o contaminare accidentală cu apă a rezervoarelor, promiţându-le clienților afectați că vor primi despăgubiri.

Compania a dat ulterior un comunicat oficial, în care a anunţat că “în data de 8 august 2015 la saţia de distribuţie carburanţi LUKOIL, din localitatea Apahida, judeţul Cluj, în timpul operaţiunii programate de calibrare a parcului de rezervoare, dintr-o eroare umană, s-a produs o contaminare accidentală cu apă a rezervorului de benzină Ecto Sport 98. LUKOIL România işi cere scuze clienţilor fideli pentru acest incident şi a acordat despăgubiri  conducătorilor auto care au alimentat cu această benzină. Informatii suplimentare pentru clienţi la telefon 0740112185″.

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here