EXCLUSIVITATE: Onlinereport.ro îți dezvăluie, în premieră, faimosul descântec care te scapă de deochi. Iată-l:

Home > EXCLUSIVITATE: Onlinereport.ro îți dezvăluie, în premieră, faimosul descântec care te scapă de deochi. Iată-l:

Nu veți găsi această informație în altă parte. Asta pentru că, faimosul descântec contra deochiului nu se spune, ci se fură. Cei sau cele care-l știu, nu-l vor spune niciodată – de aceea este foarte greu de aflat. Cu toate acestea, onlinereport.ro a reușit să convingă cu persoană extrem de cunoscută pentru puterea sa de a scăpa de deochi să spună acest descântec. Așadar, iată-l, în premieră:

Păsărică albă codalbă,
pică aici pică colea,
 pică în piatra nestămată,
 piatra crapă în 3 si 4,
 să crape ochii moroiului și ai deochietorului
de-o fi deochiată de fată mare, fata mare să-i cadă cosțtele. Să-i rămână capul ca lubenițele, să se mire lumea de ea, cum s-a deochiat ea de…(prenumele și numele persoanei deochiate).
 De-o fi deochiată de o femeie, să îi curgă țâțele, să-i moară pruncii de foame,  să se mire lumea de ea cum s-a mirat ea de …(prenumele și numele persoanei deochiate).
De-o fi deochiat de bărbat, să i se spargă boașele să îi curgă pișații, să se mire lumea de el cum s-a mirat el de cutare…
Fugi deochi dintre ochi, cu vânt ai venut, cu vânt ai plecat. Leac de la mine și de la Maica Domnului.
Se zice de 3 ori.
Dacă în timp ce zice deochiul, persoana cască și îi dau lacrimile atunci când se zice de fata mare, înseamnă ca e deochiată de o fată mare. Daca ea cască atunci când zice de bărbat, înseamnă că e deochiat de bărbat, ș.a.m.d.

Acesta este descântecul despre deochi. Cum se folosește? Într-un ritual care are două părți (prima parte o cam știe toată lumea). Iată cele două părți ale ritualului, mai exact iată cum trebuie să acționezi dacă o persoană a fost deochiată, iar tu vrei să o scapi de asta:

PRIMA PARTE

1. Ai nevoie de o cana cu apă și câteva chibrituri. Pune puțină apă într-o cană și aprinde 5 sau 7 chibrituri, în funcție de cât de rău se simte persoana deochiată. Aprinde fiecare băț și lasă-l csă ardă cât mai mult.

2. Partea arsă las-o să cadă în apă. În timpul ăsta spune Tatăl Nostru și fă cruce deasupra cănii.

3. După ce s-au stins chibriturile, dă-i persoanei respective să bea de trei ori din cana cu apă. La fiecare înghițitură trebuie să se închise.

 A DOUA PARTE

4. Când începe să bea apă din cana respectivă, trebuie să spui descântecul de mai sus. Repede și în șoaptă. Persoana deochiată va bea de trei ori apă din pahar, deci va trebui să spui descântecul de trei ori.

5. Apoi se ia apa care a mai rămas în cană și se freacă persoana la încheieturi. Apoi i se face o cruce în frunte.
După ce ai citit acest articol ești în posesia unei informații pe care o știe foarte puțină lume și este foarte eficientă: știi descântecul și ritualul care te scapă de deochi, deci vei putea să-ți ajuți prietenii dacă au fost deochiați. Simptomele deochiului sunt: dureri de cap, amețeli, senzație de greață și nu se ameliorează cu ajutorul medicamentelor.

 

Reporter: Aurelian Dumitrescu

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here