Facebook a cerut scuze unui utilizator, după ce acesta s-a plâns că filmuleţul de final de an, celebrul Year-in-review, i-a adus aminte de evenimentele triste din 2014, scrie TIME.

Scriitorul şi consultantul de web design Eric Meyer a declarat că anul său nu a fost ”grozav”, aşa cum Facebook a scris automat în momentul în care el a dat Share clipului, asta pentru că în 2014şi-a pierdut fiica de 6 ani, bolnavă de cancer la creier.

”Cei care au avut de-a face cu moartea unei persoane dragi, care au petrecut timp îndelungat în spital sau care au divorţat nu cred că vor să îşi reamintească de anul care a trecut. Să îmi arăţi faţa Rebeccăi (n.r. fiica sa) şi să-mi spui că a fost un an grozav e nepotrivit”, a scris Meyer pe blog.

 Jonathan Gheller de la Facebook a declarat că a luat legătura cu Meyer şi i-a cerut scuze pentru durerea pricinuită. ”Aplicaţia (n.r. Year-in-Review) este extraordinară pentru mulţi oameni, dar în acest caz a pricinuit durere, nu bucurie. Sunt recunoscător că Meyer a ales să scrie despre asta pe blog, e un feedback important”, a declarat Gheller.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here