Impresarul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, a vorbit despre cariera portughezului la Real Madrid şi a venit cu o propunere pentru şefii grupării din capitala Spaniei.

“Cristiano Ronaldo va juca cel puţin până la 40 de ani şi foarte probabil se va retrage de la Real Madrid. Este foarte fericit aici şi vrea să aibă cele mai mari performanţe la acest club.

După ce Ronaldo va renunţa la fotbal, Real Madrid ar trebui să retragă tricoul cu numărul 7. Respect fostele glorii ale echipei, precum Raul sau Alfredo di Stefano, dar nici unul nu are valoarea lui Cristiano Ronaldo.

El e cel mai bun din istorie şi este imposibil ca alt jucător să devină mai bun. Este o diferenţă enormă între el şi al doilea cel mai bun jucător din lume. Datorită lui Ronaldo a devenit Real Madrid cea mai bună echipă din lume”, a spus Jorge Mendes pentru presa din Spania.

Rămâne de văzut cum vor reacționa fanii Realului după ce vor vedea declarația lui Jorge Mendes, ținând cont că aceștia sunt foarte atașați de Raul, dar și de Alfredo di Stefano care a încetat din viață.

 

Sursa: www.gsp.ro

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here