Facebook nu va mai fi o rețea gratuită. Mark Zuckerberg a anunțat la conferința de presă din Manlo Park, California, că imensa companie nu poate ține pasul cu costurile pe care le presupune întreținerea rețelei, iar costurile lunare de plată pentru utilizatori sunt inevitabile.

Zuckerberg a explicat că Facebook crește cu mii și sute de mii de membri zilnic, iar sistemul de publicitate al rețelei nu este suficient pentru a acoperi toate costurile de care are nevoie gigantul Social Media pentru a funcționa. El a spus de asemenea că dacă Facebook va rămâne un serviciu gratuit, va intra în faliment.

După o gândire lungă și grea, ne-am dat seama că suntem forțați să adăugăm această taxă lunară. Dacă nu facem ceva ca să acoperim costurile care cresc continuu, Facebook își va închide activitățile în viitorul apropiat – a declarat Mark Zuckerberg.

Facebook are în acest moment 1.317 miliarde utilizatori și dacă doar 75% dintre aceștia ar plăti 2,99 dolari pe lună, profitul anual al companiei ar ajunge la 3 miliarde de dolari.

Abonare
Distribuie:0030

6 COMMENTS

  1. Cum căcat are 1317 miliarde de utilizatori când întregul glob pământesc are aproximativ 6 miliarde de oameni? Ba voi gândiți cu curul când scrieți un articol?

  2. Domnule, noi va invitam sa mai cititi odata articolul. Scrie 1,317 miliarde, adică mot a mot un miliard trei sute saptesprezece utilizatori.

  3. Domnule, noi va invitam sa mai cititi odata articolul. Scrie 1,317 miliarde, adică mot a mot un miliard trei sute saptesprezece utilizatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here