In ciuda varstei, micuta din imagine poate fi considerata ca fiind unul dintre cei mai curajosi copii din lume.

Asta pentru ca gaseste puterea sa zambeasca, desi sufera de o boala crunta a pielii care ii lasa pe fata semne de forma unor bulinute. Matilda Callaghan, in varsta de doi ani, trebuie sa treaca printr-un tratament cu laser pentru a-si stopa raspandirea bubitelor de pe corp si fata.

Tatal ei, Paul, in varsta de 45 de ani, are numai cuvinte de lauda despre ea: “Matilda este uimitoare. In ciuda tratamentului dureros, este fericita si reuseste sa zambeasca”. Fetita a fost nascuta prematur, iar la inceput medicii au descoperit un semn pe corpul ei despre care credeau ca e doar o zgarietura.

Mai tarziu au diagnosticat-o cu boala Sturge-Weber, cauzata de niste vase de sange anormale. La doua luni, Matilda avea nevoie de o operatie la inima pentru a-i umple golurile. Acum, ea are nevoie de tratament cu laser pentru a face ca petele sa-i dispara.

– See more at: http://www.kanald.ro/este-poreclita-fetita-bulina-din-cauza-petelor-de-pe-fata–insa-numai-ea-stie-prin-ce-chinuri-trece_39261.html#sthash.UtuyqYfF.dpuf

Distribuie:12010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here