Doar uitându-te la unghiile cuiva poţi afla multe detalii despre caracterul acelei persoane. Află de aici ce spun unghiile tale despre temperamentul tău.

Uită-te la imaginea din text pentru a vedea care este forma unghiilor tale. Dacă nu ţi se potriveşte niciun model, alege-l pe cel care seamănă cel mai mult cu unghiile tale.

1. Unghii lungi, de formă dreptunghiulară

Dacă ai această formă la unghii probabil că eşti o persoană foarte socială și comunicativă, care, printre altele, are o minte ascuțită. Îţi face plăcere să legi noi prietenii. Mai mult de atât, eşti mereu dispusă să îţi lărgeşti orizonturile. Când vine vorba de job, motto-ul principal este: „Măsoară de trei ori, taie o dată”.

2. Unghii late, plate

Eşti o persoană cu o minte limpede, care analizează totul în detaliu. Crezi că înainte de a vorbi trebuie să ştii să asculţi, iar prietenii care apelează la sfatul tău, ascultă cu atenţie opiniile tale. Întotdeauna îţi place să creezi ceva nou şi mergi pe premiza că fiecare lucru îşi va primi răsplata mai devreme sau mai târziu. Îţi place să descoperi soluții inteligente la probleme complexe.

3. Unghii scurte, rotunde

Sunt mari şanse să fii o persoană energică, creativă şi cu multe talente – unele ascunse. Radiezi de fericire tot timpul şi ai o atitudine pozitivă, ceea ce îi face pe oameni să se simtă bine în prezenţa ta. Eşti fidelă unui prieten toată viața și faci orice pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubeşti, scrie clickpentrufemei.ro. Ai spirit de aventură şi nu te dai bătută prea uşor. S-ar putea spune că eşti un pic încăpăţânată, dar sigur știi ce vrei!

4. Unghii inegale și scurte

Ai unghiile inegale fiindcă le muşti des? Atunci eşti, probabil, o persoană foarte sensibilă și perspicace. Poţi să pari calmă la exterior, dar în interiorul tău să aibă loc o adevărată furtună de emoții. Prietenii tăi știu că preferi adevărul, chiar dacă acesta este amar.

5. Unghii mari, dreptunghiulare

Ești un lider înnăscut. Abordezi toate problemele cu mare responsabilitate. Când faci ceva – o faci în mod corespunzător. Cu toate acestea, eşti o persoană pozitivă care iubește compania de calitate.

6. Unghii triunghiulare

Eşti o persoană curajoasă și hotărâtă, care știe întotdeauna ce vrea. Pui pasiune în tot ceea ce faci.

Când vine vorba de afaceri, motto-ul tău este: „Lucrul făcut cu drag, nu necesită efort”.

7. Unghii ovale și lungi

Dacă unghiile tale sunt ovale, atunci, probabil, eşti o persoană creativă. Ai o imaginaţie bogată şi te consideri norocoasă să fii înconjurată de ceea ce îţi place.

8. Unghii sub formă de romb

Oamenii spun că lucrezi din greu, dar, de fapt, munca te face fericită. Asta înseamnă că ești o persoană reală, care nu crede că „normalul” este ceva rău. Vei găsi întotdeauna soluții inovatoare. Motto-ul tău este: „Dacă muncim – muncim, dacă ne odihnim, atunci ne odihnim”. Știi cum să fii fericită și orice ai face, nu te plictisești.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here