Sub titlul “Atenţie!!!! Liceele gălăţene în pericol… Vezi aici de ce“, site-ul presagalati.ro scrie:

“În „pericolul” de a intra în topul celor mai populare licee din România sunt şi şase dintre unităţile şcolare gălăţene. Până la această dată s-au înscris în concursul derulat de www.onlinereport.ro: Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Naţional „Costache Negri”, Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic „Mircea Eliade”.

Aşadar, liceele gălăţene, indiferent de profil, număr de elevi, promovabilitate la bacaureat, cu olimpici sau nu, au toate şansele să intre în acest top, derulat la nivel naţional.

Sondajul se desfăşoară până pe data de 22 martie. Cel mai iubit liceu din România va beneficia de un amplu articol de prezentare pe site-ul organizator. Elevii care vor să îşi înscrie liceul în această competiţie o pot face în continuare.

Mult succes tuturor!”

Felicitari site-ului dn Galați pentru inițiativă și succes tuturor liceelor înscrise în competiție! În data de 22 martie, vom afla care este Cel mai Iubit (Popular) Liceu din România!

AbonareDistribuie:0010Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here