„Protecţia animalelor Braşov”, un grup de pe facebook, si-a propus ca in aceasta iarna sa ajute cat mai multi caini pentru a trece mai usor peste iarna grea.

Orice om care iubeste animalele poate face aceasta fapta buna. Daca vei lua un caine la tine acasa, vei fi rasplatit pentru asta. Iniţiativa îi aparţine Deliei Botea, voluntar la Adăpostul Canin din Stupini, scrie gandul.info.

Un lucru foarte important este ca orice caine care va fi luat de catre cineva pentru a-l duce acasa, va fi vaccinat, microcipat si spălat. Mai mult hrana patrupedului primit „în chirie” va fi oferită tot de către membrii grupului. Responsabilitatea voluntarului va fi doar sa il primeasca la el si sa-l plimbe de cate ori este nevoie. Pentru aceasta fapta buna primesti 100 de lei lunar.

„Facem acest apel pentru că nu prea mai avem spaţiu pentru căţeluşi. Eu am adunat 21 de exemplare, unele le ţin la rude. Ideea este că odată cu venirea iernii se vor bucura de mai multă grijă în curtea unei familii decât la adăpost”, a explicat Delia Botea, iniţiatorul mişcării.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here