Gest şocant al jurnalistului Rareş Bogdan, în Ajun de Crăciun. Omul de televiziune a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care soţia lui apare aproape goală.

Jurnalistul Rareş Bogdan a surprins pe toată lumea în Ajunde Crăciun. Acesta a postat pe Facebook o fotografie extrem de sexy cu soţia sa.

Imaginea este însotiţă şi de un mesaj: “Cea mai frumoasă mămică şi cea mai bună soţie“.

În două ore de la postare, imaginea a strâns peste 700 de aprecieri şi zeci de comentarii. În timp ce unii îl felicită pe Rareş Bogdan pentru soţia frumoasă pe care o are, alţii îl critică şi îl acuză că îşi tratează soţia ca pe un trofeu.

Asta mai repede seamănă a iepuraş din Playboy, nu a soţie sau mama“, a scris un internaut.

Rareş, eşti un idiot şi cred că nici ea nu-i cea mai isteaţă dacă te lasă să o faci publică în ţinuta şi look de Puff. Păcat, păreai isteţ“, a comentat un altul.

Sărbători fericite domnul Rareş Bogdan! Să vă bucuraţi de sărbători şi să fiţi fericit alături de minunata soţie şi adorabilul băieţel!“, a scris un fan de-al jurnalistului.

Ce răi sunteţi! De parcă orice femeie frumoasă ar fi o neavenită. Sărbători fericite!“, a spus un alt admirator.

 

Abonare
Distribuie:0000

2 COMMENTS

  1. nu inteleg de unde si pana unde este acest NEICA NIMENI bagat in seama , in momentul cand vede cat este de IGNORAT de colegi lui de BREASLA o posteaza pe PROSTITUATa pote asa intra in lumea BUNA a POLITICII .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here