Gică Popescu transmite primul mesaj din închisoare, după ce a fost încarcerat în urma condamnării din Dosarul Transferurilor.

Fostul internaţional spune că nu vrea să fie graţiat, în ciuda curentului în favoarea sa creat în întreaga ţară. Fostul căpitan al primei reprezentative va da publicităţii o scrisoare deschisă prin intermediul căreia vrea să spună tuturor că nu vrea să fie graţiat, ci vrea să-şi execute pedeapsa.

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună de detenţie pentru evaziune fiscală în Dosarul Transferurilor, alături de alţi şapte oameni de fotbal, printre care Cristi Borcea şi Giovani Becali (câte 6 ani şi patru luni), Mihai Stoica (3 ani şi şase luni), Jean Pădureanu (3 ani şi patru luni), George Copos (3 ani şi 8 luni), Victor Becali (4 ani şi 8 luni) şi Gigi Neţoiu (3 ani şi 4 luni).

Gică Popescu, împreună cu avocaţii şi familia, vrea să liniştească apele. „Nu am nevoie de aşa ceva în momentul ăsta. Am primit o pedeapsă, o voi ispăşi, respect legea şi nu mă gîndesc acum la aşa ceva„,  este mesajul pe care Popescu ar vrea să-l transmită, potrivit gsp.ro.

Gică Popescu a fost acuzat că a primit un comision de un milion de dolari în urma transferului lui Florin Bratu de la Rapid la Galatasaray Istanbul, venit pentru care a plătit ulterior impozitul aferent.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here