Ciprian Marica e fără echipă de mai multe luni și a negociat un transfer în această iarnă la o formație din Spania. În același timp, atacantul a fost dorit de Steaua și Gigi Becali a anunțat miercuri seara, în direct la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, că s-a înțeles cu internaționalul român.

“Marica în proporție de 90% ne-am înțeles, mai sunt mici detalii ne-am înțeles. Cea mai mare problemă a noastră era marcatorul. Vreau să semnez pe doi ani, să-mi scot banii, să-l vând pe 2-3 milioane. Vreau să întărim echipa pentru grupele Champions League!”, a spus finanțatorul campioanei.

Gigi Becali a dezvăluit că e de acord cu pretențiile financiare ale lui Marica, dar cu condiția ca jucătorul să semneze un contract valabil doi ani. Altfel, dacă vrea să plece oricând liber, Marica trebuie să accepte un salariu mai mic.

I-am spus că în cazul în care intrăm în Champions League îi pot dubla salariul și câștigă ca la Stuttgart. Va putea deveni idolul României, o să-l pupe lumea la stopuri și o să îi strângă lumea mâna pe stradă.”, a mai spus Becali, conform digisport.ro.

În vârstă de 31 de ani, Marica a jucat în România doar la Dinamo, de unde a plecat în urmă cu 11 ani, în 2004, la Șahtior.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here