Patronul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali îşi va vedea îndeplinită cea mai mare dorinţă din ultima vreme, aceea de a fi liber. Potrivit unor surse din cadrul închisorii Poarta Albă, latifundiarul din Pipera, va părăsi mâine celula şi va merge la muncă.

Marţi dimineaţă, Gigi Becali ar trebui să se prezinte la Academia lui Gică Hagi de la Ovidiu, judeţul Constanţa, pentru a se apuca de munca de birou pe care a solicitat-o! “Pe 8 aprilie, dacă nu i se mai face vreo răutate sau dacă nu mai apare vreo piedică birocratică, Gigi va putea părăsi închisoarea! El speră să fie marţi, trei ceasuri bune, şi nu marţi, trei ceasuri rele. Dacă nu se va întâmpla săptămâna asta, atunci sigur va fi săptămâna viitoare. E o chestiune de zile până când Gigi va ieşi la muncă la Hagi. Închisoarea vrea să ţină secret acest lucru pentru că, vă daţi seama, ce circ va fi, toate televiziunile şi toţi ziariştii vor fi pe urmele lui Gigi Becali”.

Una dintre pasiunile lui Gigi Becali este vorbitul la telefon. Închisoarea însă i-a schimbat afaceristului obiceiurile, mai ales că acum nu are dreptul decât la 20 de minute alocate. O dată cu prezentarea la locul de muncă, lucrurile se schimbă. Avocatul Cristian Sârbu explică : “În lege nu scrie că nu ai voie să vorbeşti la telefon, ci că nu ai dreptul să deţii un asemenea aparat. Deci, practic, poţi vorbi la telefonul altcuiva”, dezvăluie apărătorul. Acesta precizează însă că patronul Stelei nu-şi va putea relua şi apariţiile televizate. “Sub nici o formă nu poate să apară la televizor sau în ziare cu vreo declaraţie. Doar dacă va face o cerere specială în acest sens care să îi fie aprobată”, explică Sârbu.

Rămâne de văzut mâine, dacă Becali va ieşi din puşcărie pentru a merge la Academia lui Gheorghe Hagi.

Marius Ghencea

Distribuie:24030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here