Gmail şi Google+ îţi invadează intimitatea

Home > Gmail şi Google+ îţi invadează intimitatea

Google a decis să lase toţi necunoscuţii din lumea aceasta să vă trimită mesaje în format electronic, complet fără voinţa voastră.

Cei care vor folosi în perioada imediat următoare serviciul de mail creat de Google vor fi întâmpinaţi, cel mai probabil, de câteva de noi oţiuni. Acestea din urmă vor avea rolul facilitării dezvoltării de relaţii noi cu persoane pe care fie le aveţi pe lista de Google+, fie al căror ID sau adresă de email nu le cunoaşteţi. Indiferent de scenariul vostru precis, un lucru este foarte important, de acum, puteţi trimite mesaje în format electronic unor persoane a căror adresă de email nu o aveaţi prin nici un mijloc decent. Ancorarea atât de agresivă a reţelei sociale Google+ de contul vostru de email este o dovadă clară de invadarea a intimităţii.

Ca de fiecare dată, compania condusă de Larry Page vă permite să vă scoateţi numele de pe lista celor care vor apărea în momentul în care cineva creează un mesaj nou. Astfel, nu trebuie decât să căutaţi atent şi intens în profilul vostru de Google+ o opţiune a căre valori implicite vă face mai mult rău decât a reuşit Facebook să facă vreodată prin marketingul său agresiv. Partea bună este că, până nu veţi răspunde la un mesaj, destinatarul nu poate să afle adresa voastră reală de email, doar numele de utilizator Google+. În plus, mesajele primite în acest mod vor apărea în tab-ul Social din căsuţa de email, nu Primary.

Citeşte aici mai multe informaţii.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here