Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, joi, la Gala tenisului Românesc, că vrea să participe și la proba de dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016 și să facă pereche cu Horia Tecău. Ea a anunțat și ce alt obiectiv mai are în anul care vine.

„Sunt foarte mulțumită că am terminat pentru al doilea an consecutiv în Top 3. Este un lucru deosebit pentru mine. Am avut și suișuri și coborâșuri, dar asta se întâmplă în viața unui sportiv. Sunt pozitivă în acest monet și sunt bucuroasă pentru ce am realizat. Am făcut dublu mixt cu Horia Tecău la US Open și s-ar putea să mai facem în viitor. Chiar mi-a plăcut să joc alături de el, a fost o experiență deosebită și mă bucur că am câștigat niște meciuri importante.

Jocurile Olimpice sunt un obiectiv important pentru mine anul viitor. Mi-aș dori să joc și la dublu mixt alături de Horia Tecău sau de Florin Mergea. Vom vedea la momentul respectiv, dar aș vrea cu Tecău deoarece am mai jucat cu el și ne știm cât de cât. Sper să aducem o medalie, deoarece pentru asta mergem acolo. Nu va fi ușor, dar am încredere.”, a spus Halep, potrivit digisport.ro.

Simona Halep a spus că un alt obiectiv pentru ea este să devină numărul unu mondial: „Mă simt bine că am primit al doilea an la rând titlul de cea mai populară jucătoare. Asta înseamnă că fanii mă apreciază. Am început să lucrez pentru anul viitor și sper să-mi îmbunătățesc jocul. Merg la fiecare turneu să câștig cât mai multe meciuri. Voi munci pentru a deveni numărul unu, este unul dintre obiectivele mele. Dar sunt multe fete bune acolo sus, Serena Williams, Sharapova…

Îmi doresc să câștigăm meciul cu Cehia din Fed Cup, dar vom vedea ce va fi. Va fi presiune mare, dar sper să aduc două puncte României.”

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here