Nu mai e de mult un secret ca HTC pregateste o versiune din plastic pentru One M8, un telefon mai ieftin decat versiunea de top a celui mai spectaculos smartphone din istoria producatorului taiwanez. Pe site-ul HTC din China au aparut, intre timp, si primele imagini si detalii tehnice ale gadgetului care este asteptat sa debuteze in luna iunie.

Cunoscut sub numele de HTC One E8, “Ace” sau “Vogue Edition”, smatphone-ul ar urma sa fie prezentat oficial pe 3 iunie.

Din datele prezentate de site-ul chinez HTC, smartphone-ul va veni cu acelasi ecran de 5-inch 1080p ca si pe One M8, principala deosebire constituind-o carcasa din plastic in mai multe culori, de la negru, alb, la albastru si rosu, cu un look lucios.

Datele arata ca smartphone-ul HTC One “Ace” va avea aproape aceleasi dotari tehnice ca si M8.: procesor de 2.5GHz Snapdragon 801, 2 GB de RAM, o camera frontala de 5-megapixeli, difuzoarele BoomSound, sistemul Motion Launch, prin care poti controla telefonul fara atingeri si, nu in ultimul rand, modul extreme power-saving, care creste autonomia smartphone-ului.

O deosebire importanta este inlocuirea controversatei Duo Camera cu una simpla, de 13-megapixeli.

Pretul nu este precizat insa, din estimarile Engadget, nu este exclus ca HTC One E8 “Ace” sa coste 580 de dolari, fata de 850 de dolari cat costa fratele cel mare, modelul HTC One M8.

Distribuie:3000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here