Vizita lui Klaus Iohannis în Piața Universității a generat un breaking-news instantaneu pe toate televiziunile. Majoritatea au preferat să comenteze în timpul derulării imaginilor pentru a acoperi strigătele oamenilor din piață. Jurnalistul Radu Soviani prezent la Universitate a postat un clip video cu sunetul original.

 Jurnalistul Radu Soviani a fost în Piața Universității. A filmat aproape 10 minute incontinuu. A pus imaginile pe Youtube, cu sunetul de ambianță. Ceea ce televiziunile de știri au evitat, pentru că atmosfera din piață nu a fost extrem de calm. Au preferat comentariul din studiou, scrie evz.ro.

„Azi, 8 noiembrie 2015, la ora 20.10, Klaus Iohannis a fost in Piata Universitatii. Am fost acolo si am filmat. Imaginile din continuare arata exact cum a decurs vizita lui Klaus Iohannis (am lasat si sunetul de ambianta, pentru relevanta).

Impresia mea: că domnul Klaus Iohannis venea in Piata sau ca ii punea pe SPP-isti sa ia doua-trei telefoane si sa ii sune de la palat pe cei din strada, era acelasi lucru (asa cum a fost si mimarea consultarilor de la Cotroceni – ce il impiedica sa ii vada pe cei selectat in oricare din cele peste 300 de zile ale mandatului domnului Iohannis?).

 

CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here