INTERVIU: Cum va fi la Balul Bobocilor de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, 2013

Home > INTERVIU: Cum va fi la Balul Bobocilor de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, 2013

1. Când are loc balul, în ce local și cât costă biletul de acces?

Pe 11 decembrie, in Princess Club, iar biletul va costa 20 de lei.

2. Ce artiști vor cânta anul acesta la bal?

Cabron este piesa de rezistență.

3. Cu ce este diferit Media Prom de clasicul bal al bobocilor? De unde ideea de a organiza un bal altfel?

Probele sunt din domeniul nostru, iar castigatorii sunt alesi pe criterii ca originalitate, creativitate sau spontaneitate. Nu e un concurs de frumusete. Aici arati ca meriti titlul de Mass-Media Star.

Ideea i-a venit unei foste studente care a vrut sa ii ajute pe boboci sa patrunda mai usor in breasla, sa primeasca internshipuri si sa se angajeze. A vrut sa le dea oportunitatea care se iveste destul de greu, daca doar stai si o astepti. Toti participantii vor primi cate un internship. Mai mult, lumea din sala poate interactiona cu invitatii media si intreba daca ar putea face un stagiu de practica in companiile unde lucreaza specialistii prezenti.

4. Care sunt probele principale din seara balului?

Jurnalism, PR, publicitate, aptitudini si o proba surpriza.

5. Ce au de învăţat bobocii din această experientă?

Vor invata multe lucruri. Pe langa lucrul in echipa, ei vor afla cat de mult conteaza sa poti spune ceva in fata audientei si nimic sa nu te intrerupa, nici macar daca esti luat pe sus, la propriu, si dus in backstage.

6. Câți concurenti sunt înscriși în acest moment? Au fost mai mulți? Dacă da, de ce s-au retras?

12 concurenti. Nu au fost mai multi. Pentru ca avem de-a face cu o generatie relativ buna, tinerii care s-au prezentat la preselectii au fost foarte interesanti si ne-a fost greu sa ne decidem. I-am fi ales pe toti, dar am ramas la sase perechi.

7. Care este invitatul special care va încânta publicul?

Deocamdata dezvaluim ca Shurubel va fi MC. Are experienta in Media Prom inca de la inceput si va face show.

8. Ce dificultăți ați întâmpinat până în acest moment?

Ca in orice proiect pe care il organizeaza cineva cu voluntari, e normal sa ne lovim de deadline-uri nerespectate sau lipsa de activitate, dar important e ca echipa s-a mobilizat si am dus totul cu o treapta mai sus. Mereu sunt dificultati, dar am invatat sa trec peste ele si sa gasesc solutii cat mai rapid posibil.

Interviul a fost realizat de Mădălina Mihăilescu și de Dragoș Bighiu, cu Florentina Crușitu, președinta Asociației Studenților la Comunicare – Universitatea din București, care organizează anul acesta, ca și anul trecut, Balul Bobocilor FJSC.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here