Swingul este inca un subiect tabu pentru romani. Multi privesc acest lucru cu frica si neincredere, dar cei care o fac raman pe veci marcati de acest moment. CANCAN.ro au reusit sa obtina cateva marturii incediare de la cei care au participat la orgii.

Primul club destinat swingerilor a fost deschise in 2010 de catre Roxana Ionita, iar de atunci acesta si-a facut imediat loc in inima bucurestenilor, si nu numai, dornici de senzatii tari si adrenalina.

Multi doar isi imagineaza ce se intampla in spatele gardului nergu, iar cei care intra aici nu vor uita niciodata. Un barbat a decis sa faca o vizita in club, inainte sa vina cu partenera sa, iar ce s-a intamplat acolo l-a marcat pe viata.

“Am aflat despre locatie intamplator de la un prieten care obisnuia sa viziteze asemenea locatii si in alte tari, alaturi de partenera lui. Trebuie sa marturisesc ca la inceput am fost foarte retinut in a-i propune partenerei mele o astfel de iesire, asa ca am decis sa vizitez clubul singur pentru a-mi forma o impresie. (…) Am intalnit doua cupluri cu care am socializat chiar daca eram singur in local.

M-a surprins deschiderea de care au dat dovada, fapt ce m-a facut sa ma simt deosebit de bine. Dupa discutii in cinci, eu, alaturi de unul din cupluri am decis sa urcam la etaj. Nu au trecut mai mult de 10 minute si ne-am regasit toti trei in acelasi pat, urias incapator numai bun pentru jocurile si pozitiile pe care le-am experimentat. Nici nu mi-am dat seama cand, dintr-o data am simtit o mangaiere pe fese din partea domnisoarei din celalalt cuplu. Atunci am realizat ce senzational poate sa fie. Au fost vreo sase ore pline de provocari, experiente, flirturi si senzatii pe care nu ai cum sa le traiesti in alta parte”, a descries un barbat experianta din club. La cateva luni si-a adus si iubita, iar reactia ei a fost una de bun augur pentru cuplu.

“Cu prima ocazie, dupa cateva luni, am vizitat clubul alaturi de partenera mea care a fost foarte incantata de atmosfera. Participarea impreuna cu ea ne-a ajutat sa depasim monotonia si sa promovam intr-o noua etapa a vietii noastre de cuplu. Ne-am dat seama cat de importanta este deschiderea oamenilor, a cuplurilor in acest club care ofera exact mediul de care avem nevoie pentru a ne simti mai bine ca oriunde si oricand”, a mai spus el.

Un alt barbat a reusit sa-si indeplineasca o fantezie sexuala, iar marturia sa este cu adevarat incendiara. El a povestit cum a petrecut o nopate alaturi de o mulatra focoasa, iar finalul a fost cu adevarat… zgomotos.

Citeşte mai mult pe cancan.ro.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here